Banner

Online Publication

Koleksi majalah dan bahan bacaan terbitan Media Glam Sdn. Bhd. mengandungi bahan-bahan bacaan ringan, umum dan popular yang sesuai dibaca oleh semua golongan atau peringkat umur. Bahan-bahan ini boleh dibaca dan dilayari di www.mediaglam.com secara percuma. Selamat membaca!

Edisi Bumper Julai/Ogos 2014

Rate This Issue
(17 votes)
Wednesday, 23 July 2014 11:48
Seluruh warga kerja Media Glam Sdn. Bhd. mengucapkan Selamat Hari Raya dan Maaf Zahir Batin buat anda pembaca setia majalah ETERNITY. Doa kami agar Syawal kali ini akan menggerakkan lagi usaha kita ke arah usaha murni dan memberikan kebaikan pada yang lain. Jangan lupa, di samping menyambut hari raya dengan penuh kemeriahan serta sambutan kemerdekaan negara kita yang ke-57, luangkan masa anda untuk membaca ETERNITY isu Julai-Ogos 2014 yang penuh warna-warni dan sarat dengan info semasa. Ikuti juga kisah menarik pasangan mentor ‘Kaaching’- Aizulynda dalam isu ekstra kali ini dan ketahui sesuatu yang istimewa buat pasangan ini sempena Ramadhan dan Syawal ini.

Gaining knowledge in new style

Pemangkin & Penerbit Medium Bacaan Baru- Majalah Elektronik

Terdapat banyak bahan bacaan yang ada dipasaran. Ini termasuklah novel, buku, komik, majalah, akhbar dan banyak lagi. Namun pemilihan bahan bacaan dan medium bahan bacaan selalunya bergantung pada minat seseorang individu itu.

Ada yang minat membaca majalah kerana ia digambarkan sebagai bahan bacaan yang agak ringan dan mudah difahami. Kadang kala, kita memilih bahan bacaan tersebut kerana kita ingin mencari maklumat, mengisi masa lapang dan sebagainya. Oleh itu, bahan bacaan yang kita pilih selalunya menggambarkan identiti kita. Tanpa kita sedar sebenarnya bahan bacaan ini kebiasaannya mempengaruhi mentaliti kita ataupun mengubah persepsi bagaimana kita berfikir ...


Temui Kami di Facebook

Langgan Berita

Sila masukkan email anda untuk melanggan berita dan aktiviti terkini dari kami.

Hubungi Kami

Media Glam Sdn. Bhd. (964665-T)

Office:
No 6B, Jalan TR2/2,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya, Selangor.

0378064468

Email:
editor@mediaglam.com
admin@mediaglam.com
advertising@mediaglam.com

© Copyright 2016 Media Glam Sdn Bhd. All Rights Reserved.
Designed By Inspireartmedia Solutions.