Banner

Online Publication

Koleksi majalah dan bahan bacaan terbitan Media Glam Sdn. Bhd. mengandungi bahan-bahan bacaan ringan, umum dan popular yang sesuai dibaca oleh semua golongan atau peringkat umur. Bahan-bahan ini boleh dibaca dan dilayari di www.mediaglam.com secara percuma. Selamat membaca!

Edisi Bumper Januari/Fabruari 2014

Rate This Issue
(21 votes)
Saturday, 18 January 2014 21:06
Kini memasuki sambutan ulang tahun tahun ke-2 Media Glam, majalah yang kami terbitkan ini terus gah berada dipersada masyarakat hari ini dan di atas sokongan semua, majalah ETERNITY menjanjikan mutu yang terbaik untuk lembaran tahun 2014 ini. Atas kesedaran yang dunia sekarang 'tanda sempadan' dan semuanya hanya di hujung jari, segalanya boleh diakses melalui portal rasmi kami. Jangan lupa dapatkan keluaran bumper pertama ETERNITY isu Januari dan Februari 2014.

Isu pertama majalah ETERNITY bagi lembaran tahun baru 2014 mengupas tentang semangat tahun baru dan menampilkan blogger popular, Shea Rasol. Pelbagai maklumat yang cuba kami kongsikan bersama anda melalui ruangan-ruangan yang tersedia yang meliputi dunia fesyen, kecantikan, kesihatan, motivasi dan psikologi, gajet, dekor, kewangan dan banyak lagi.

Gaining knowledge in new style

Pemangkin & Penerbit Medium Bacaan Baru- Majalah Elektronik

Terdapat banyak bahan bacaan yang ada dipasaran. Ini termasuklah novel, buku, komik, majalah, akhbar dan banyak lagi. Namun pemilihan bahan bacaan dan medium bahan bacaan selalunya bergantung pada minat seseorang individu itu.

Ada yang minat membaca majalah kerana ia digambarkan sebagai bahan bacaan yang agak ringan dan mudah difahami. Kadang kala, kita memilih bahan bacaan tersebut kerana kita ingin mencari maklumat, mengisi masa lapang dan sebagainya. Oleh itu, bahan bacaan yang kita pilih selalunya menggambarkan identiti kita. Tanpa kita sedar sebenarnya bahan bacaan ini kebiasaannya mempengaruhi mentaliti kita ataupun mengubah persepsi bagaimana kita berfikir ...


Temui Kami di Facebook

Langgan Berita

Sila masukkan email anda untuk melanggan berita dan aktiviti terkini dari kami.

Hubungi Kami

Media Glam Sdn. Bhd. (964665-T)

Office:
No 6B, Jalan TR2/2,
Tropicana Golf & Country Resort,
47410 Petaling Jaya, Selangor.

0378064468

Email:
editor@mediaglam.com
admin@mediaglam.com
advertising@mediaglam.com

© Copyright 2016 Media Glam Sdn Bhd. All Rights Reserved.
Designed By Inspireartmedia Solutions.